Боите на вашиот свет

 
Квалитетот е нашиот приоритет
 
 
 
 

За нас

 
AdEg дизајн е компанија која постои од 2016-та година на пазарот. Работиме изведба на фасади, ѕидни декоративни панели и молеро-фарбарски услуги. Користиме материјали од реномираните брендови Rivedil и Loggia (декоративни материјали) и KNAUF (системи и материјали за сува градба), JUB (фасади). Нашиот тим е составен од 5 високостручни лица со повеќегодишно искуство. За нас, квалитетот и задоволството на нашите клиенти се најважни.
 
 
 
 
 
 
 
 

Наши услуги

 
 
 

Фасади - материјали и изведба

 
 
 
 

Молеро фарбарски услуги

 
 
 
 

Ѕидни декоративни панели

 
 
 
 
 
 
 
 

Преградни ѕидови

 
 
 
 

Спуштени плафони

 
 
 
 
 
 
 
 

Карактеристики

 
 
 
 

Избрани материјали

 
 
 
 

Квалитетна изработка

 
 
 
 

Гаранција за изработка

 
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирате не

 
Прашања? Коментари? Ние сме тука за да помогнеме! Едноставно пополнете го овој формулар, и веднаш ќе бидеме во контакт.

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*